Frukost

Frukostmöte på agendan? Vi fixar en härlig frukostbuffé eller frukostpaket som ni kan äta på kontoret. Eller så kommer ni ned till oss så dukar vi upp en buffé i vår separata matsal. Allt för en bra och effektiv start på dagen!

Här har du våra frukostmenyer!

Företagslunch

Varför gå ut när maten kan komma till er? Ni effektiviserar arbetet och slipper avbrott. Vi har massor med lunchalternativ ni kan beställa för utkörning till ert kontor eller där ni är. Välj mellan allt från matiga sallader till bufféer efter säsong och smak

Konferens & Kick-off

När ni ska konferera eller ’teambuilda’ är det oerhört viktig att få tanka energi under luncher och kaffepauser. Arrangerar ni en egen aktivitet och behöver få mat till er så hör av er till oss. Vi har färdiga menyer så klart men tar gärna fram något speciellt just för er och ert tema för dagen.

Mat utomhus

Varför inte ta uppstartsmötet på ett projekt i en närliggande park istället för i konferensrummet? Eller avsluta arbetsveckan med en afterwork utomhus? Vi sätter ihop superfina picknicpaket efter era önskemål eller mättande luncher to-go. Med eller utan rutig duk!

Kika in här för menyer som lämpar sig utmärkt utomhus!