En dag i kväll i Frihamnen

    Blanda ihop degen och knåda ett par minuter – slå in i plast och lägg i kylen 30 – 60 min.
    Blötlägg svampen i hett vatten – klipp av foten när svampen mjuknat, pressa ur vattnet och hacka fint. Stek ingefäran i oljan och tillsätt kycklingen efter 30 sek. Stek under omrörning 2-3 minuter tills genomstekt. Tillsätt resten och koka upp till såsen tjocknar – låt svalna.
    Rulla ut degen till en 20 cm lång korv. Dela i 6 delar. Platta ut och fyll degen – nyp ihop noga. Ångkoka med skarven ner på en liten ruta smörpapper i 20 minuter.

    Blanda ihop degen och knåda ett par minuter – slå in i plast och lägg i kylen 30 – 60 min.
    Blötlägg svampen i hett vatten – klipp av foten när svampen mjuknat, pressa ur vattnet och hacka fint. Stek ingefäran i oljan och tillsätt kycklingen efter 30 sek. Stek under omrörning 2-3 minuter tills genomstekt. Tillsätt resten och koka upp till såsen tjocknar – låt svalna.
    Rulla ut degen till en 20 cm lång korv. Dela i 6 delar. Platta ut och fyll degen – nyp ihop noga. Ångkoka med skarven ner på en liten ruta smörpapper i 20 minuter.