Addfood och kärleken till mat..

Mat och dryck. Vad du än gör, var du än är- så måste du äta. Så tänkte Emma när hon kom på namnet till sin första restaurang: Addfood. Add. Food. För så länge man kan addera mat till vardagen är allt gott.

År senare träffade Emma sin man Keni. Keni som älskade mat. Och så kom det sig att deras gemensamma intresse, kärleken till mat fick dem att starta familjeföretag.

Tillsammans har de drivit restaurang i snart 10 år och kan inte önska sig ett bättre jobb.

För varför skulle man, när man får göra det man älskar mest?

Vi gillar mat. Och upplevelser.

Tusentals gäster, hundratals fester, golfare och ambassadörer, har smakat på Addfoods matglädje. Nya recept, nya kockar, resor och intryck driver Addfood framåt. Cateringen står aldrig still och lunchrestaurangen är under ständig förnyelse.

Och fest.

På Telefonplan har vi en fantastik lokal som rymmer upp till 730 personer och lämpar sig för såväl företagsevent som privata fester. Större liksom mindre. Vi har inte bara tillstånd att servera alkohol, utan även förträffliga sommelierer och bartenders.

 

Och ännu mer mat. Catering!

Vi är oerhört stolta över vår högkvalitativa och breda cateringmeny. Med stor variation och föränderlig meny efter säsong kan både privatpersoner och företag anlita oss. Allt lagas från grunden och vi väljer råvaror efter säsong såklart!

Här finns vi!

Addfood hittar ni på Telefonplan, på baksidan av Konstfack och Försäkringskassans huvudkontor. Måndag till fredag dukas en lunchbuffé upp med 5 varma rätter och en stor salladsbuffé. På sommaren öppnas uteserveringen upp så klart!