På grund av rådande situation har vi ändrat våra öppettider, våra öppettider tillsvidare är måndag-fredag 10.00-13.30. Vi har både buffé men också färdiga matlådor i vår kyldisk som är lätta att ta med. Vi förutsätter att alla gäster som kommer till oss är friska för vår personal och övrig gästers säkerhet. Varje dag serverar vi mellan 3-4 vällagade varma rätter samt en rejäl salladsbuffé.

På torsdagar bjuder vi på pannkakor och glass till efterrätt och på fredagar något sött efter maten!

MÅNDAG

Korvstroganoff med champinjoner och paprika

Grodans fiskgryta med aioli

Wokad kyckling med grön curry

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Spenatlasagne (vegetarisk)

 

 

TISDAG

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås med kokt potatis

Ångad sejfilé med citronsås

Lasagne med riven ost

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Pasta med grillade grönsaker och röd pesto (vegetarisk)

 

 

 

 

 

 

 

ONSDAG

Stekt falukorv med stuvade makaroner

Stekt strömming med potatismos och skirat smör

Wokad biff teriyaki

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Äggnudlar med kinakål och groddar (vegetarisk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TORSDAG

Tacobiffar med salsa och gräddfil

Panerad pangasius med romsås

Wokad kyckling massaman med söt chilisås

Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Spansk paella med aioli (vegetarisk)

FREDAG

Fläskkarré med pommes och bearnaisesås

Saffransdoftande fiskgryta med krutonger och aioli

Chorizo med ljummen potatissallad och bostongurka

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Falafel med tzatziki (vegetarisk)

Fredagsdessert

PRISER

DAGENS LUNCHBUFFÈ – 99 kr
TA-MED LUNCH – Buffé 89 kr inkl. bröd och ramlösa/lättöl eller en

TA-MED SALLAD & SUSHI – färdiga från vår kyldisk– från 85 kr

FÖRETAGSLUNCH – På faktura för 99 kr/pers. + moms (12%)