Vår lunchbuffé lagas från grunden med de bästa av råvaror. Varje dag kan du välja och blanda fritt mellan 5 vällagade varma rätter samt en rejäl salladsbuffé.

På torsdagar bjuder vi på pannkakor och glass till efterrätt och på fredagar en glad överraskning!

MÅNDAG

Kyckling ”tikka masala” med basmatiris och mangochutney

Örtpanerad pangasius med skagensås och kokt potatis

Kokt frukostkorv med pepparrotssås och kokt potatis

Blomkålsgryta ”aloo gobi” med basmatiris och mangochutney

Dagens soppa

TISDAG

Glaserad skinkstek med apelsinsky, rostad brysselkål och stekt potatis

Pocherad alaska pollock med äggsås, ärtor och kokt potatis

Pasta med biff i krämig grönpepparsås

Morotsplättar med örtkeso och stekt potatis

Dagens soppa

ONSDAG

Baconinbakad köttfärslimpa med skysås kokt potatis, lingon och saltgurka

Friterad torsk med remouladsås och klyftpotatis

Spagetti putanesca med tonfisk och kapris samt riven ost

Vegetarisk bondomelett samt bulgursallad med grillade grönsaker och ajvar

Dagens soppa

 

TORSDAG

Skånsk kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis

Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor samt ostkaka, sylt och grädde samt vaniljglass

Gratinerad fiskgratäng med champinjoner och parmesan serveras med potatismos

Falafel med picklade grönsaker, tabouleh, vitlökssås och hummus

 

 

FREDAG

Teriyakimarinerad bakad ekologisk kycklingfilè, jasminris, kimchi, picklad kålsallad och sojamajonnäs

Friterad scampi med rhode islandsås och stekt kulpotatis

Lasagne bolognese med tomatsås och riven ost

Tofugryta med jasminris och kimchi

Dagens soppa

Fredagsdessert

PRISER

DAGENS LUNCHBUFFÈ – 98 kr
TA-MED LUNCH – Buffé 88 kr inkl. bröd och ramlösa/lättöl eller en

TA-MED SALLAD & SUSHI – färdiga från vår kyldisk– från 80 kr

FÖRETAGSLUNCH – På faktura för 98 kr/pers. + moms (12%)
LUNCHHÄFTE PRIVATPERSONER– 11 luncher för 980 kr
LUNCHHÄFTE STUDENT/PENSIONÄR – 11 luncher för 800 kr