Vår lunchbuffé lagas från grunden med de bästa av råvaror. Varje dag kan du välja och blanda fritt mellan 5 vällagade varma rätter samt en rejäl salladsbuffé.

På torsdagar bjuder vi på pannkakor och glass till efterrätt och på fredagar en glad överraskning!

MÅNDAG

Kyckling tikka masala med basmatiris och het mango chutney

Stekt panerad torsk och sej med kokt potatis och skagensås

Pasta med fläskfilé i gräddig dijon- och salviasås

Vegansk indisk spenatgryta ”Palak” med basmatiris och het mango chutney

Dagens soppa

 

 

 

 

 

TISDAG

Helstekt honungsmarinerad fläskkarré med katrinplommonsås och kokt potatis

Stekt kokospanerad pangasius med lime-och chilimajonnäs, serveras med ris

Lasagne bolognese med tomatsås, ruccola och riven ost

Rödbet- och quinoabiffar med fetaoströra och stekt potatis

Dagens soppa

 

 

 

 

ONSDAG

Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis, mormorsgurka och lingon

Pocherad fisk med vitvinssås, ärtor och dill serveras med kokt potatis

Jambalaya med kyckling, chorizo och vitlöksyoghurt

Vegangryta med bönor och sötpotatis serveras med couscous

Dagens soppa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TORSDAG

Gulaschgryta med ris, serveras med gräddfil samt saltgurka

Rimmad lax med dillstuvad potatis och citronklyfta

Klassisk ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt, glass och grädde

Stekt grönsaksris med tofu, serveras med böndipp

Vegetarisk ärtsoppa

 

 

FREDAG

Wallenbergare med potatismos, skirat smör, lingon och ärtor

Skaldjurspaella med saffransaioli och klyftad citron

Kasslergratäng ala Hawaii med ris

Krämig vegansk svamprisotto med rostad lök

Dagens soppa

Fredagdessert

PRISER

DAGENS LUNCHBUFFÈ – 99 kr
TA-MED LUNCH – Buffé 89 kr inkl. bröd och ramlösa/lättöl eller en

TA-MED SALLAD & SUSHI – färdiga från vår kyldisk– från 80 kr

FÖRETAGSLUNCH – På faktura för 99 kr/pers. + moms (12%)
LUNCHHÄFTE PRIVATPERSONER– 11 luncher för 990 kr
LUNCHHÄFTE STUDENT/PENSIONÄR – 11 luncher för 800 kr