På grund av rådande situation har vi ändrat våra öppettider, våra öppettider tillsvidare är måndag-fredag 10.00-13.30. Vi har både buffé men också färdiga matlådor i vår kyldisk som är lätta att ta med. Vi förutsätter att alla gäster som kommer till oss är friska för vår personal och övrig gästers säkerhet. Varje dag serverar vi mellan 3-4 vällagade varma rätter samt en rejäl salladsbuffé.

På torsdagar bjuder vi på pannkakor och glass till efterrätt och på fredagar något sött efter maten!

MÅNDAG

Ungersk gulasch med gräddfil och ris

Fiskgratäng med hummersås och räkor

Spagetti carbonara

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Vegansk stroganoff med rotselleri och jasminris

 

 

TISDAG

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås med kokt potatis

Laxfärserad pangasius med vitvinssås

Wokad kyckling med cashewnötter

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Vegetarisk pasta med paprika, zucchini och pesto

 

 

 

 

 

 

 

ONSDAG

Provencalkryddat kycklinglår med tzatziki

Ångad torsk med ägg och persiljesås

Stekt falukorv med stuvade makaroner

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Vegetarisk Karibisk grönsaksgryta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TORSDAG

Kalvfärsbiffar med ruccola och chevrecreme

Panerad pangasius med skagensås

Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Vegetarisk blomkål och broccoligratäng

FREDAG

Helstekt fläskkarré med bearnaisesås och pommes

Friterad sej med tartarsås och pommes

Tandoorikyckling med söt chilisås

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Vegetariska majsplättar med koriandersås

Fredagsdessert

PRISER

DAGENS LUNCHBUFFÈ – 99 kr
TA-MED LUNCH – Buffé 89 kr inkl. bröd och ramlösa/lättöl eller en

TA-MED SALLAD & SUSHI – färdiga från vår kyldisk– från 85 kr

FÖRETAGSLUNCH – På faktura för 99 kr/pers. + moms (12%)