Vår lunchbuffé lagas från grunden med de bästa av råvaror. Varje dag kan du välja och blanda fritt mellan 5 vällagade varma rätter samt en rejäl salladsbuffé.

På torsdagar bjuder vi på pannkakor och glass till efterrätt och på fredagar en glad överraskning!

MÅNDAG

Kyckling i gul currysås med grönsaker och ris

Stekt panerad pangasius med skagensås och kokt potatis

Pasta med fläskfilè i krämig dijonsås

Bön och paprikagryta med spiskummin, ris och gräddfil

Dagens soppa

TISDAG

Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås och kokt potatis

Pocherad sej med vitvinsås, sparris och dill, kokt potatis

Pasta med strimlad kyckling i krämig paprikasås

Grönsaksbiff med bulgursallad och fetaostcreme

Dagens soppa

ONSDAG

Pannbiff med skysås, gelè, mormorsgurka och kokt potatis

Bakad kummel med ratatouille och kokt potatis

Hemgjord pölsa med kokt potatis och rödbetor

Pulled peas, grönsaker och ris med het chilisås

Dagens soppa

 

TORSDAG

Osso buco med saffransrisotto och gremolata

Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, ostkaka, sylt, grädde och vaniljglass

Pocherad lättrimmad sej med ljummen gubbröra och kokt potatis

Torrostad blomkål med stekt potatis och hummus

Vegetarisk ärtsoppa

FREDAG

Helstekt biff i fina skivor med potatisgratäng, rödvinssky och bearnaisesås

Fiskpiccata serveras med tomatsås och ris

Pasta med kyckling och grönsaker i krämig svampsås

Vegansk sötpotatisgryta med rostade kikärtor, ris och chipotlecreme

Dagens soppa

Fredags dessert

PRISER

DAGENS LUNCHBUFFÈ – 98 kr
TA-MED LUNCH – Buffé 88 kr inkl. bröd och ramlösa/lättöl eller en

TA-MED SALLAD & SUSHI – färdiga från vår kyldisk– från 80 kr

FÖRETAGSLUNCH – På faktura för 98 kr/pers. + moms (12%)
LUNCHHÄFTE PRIVATPERSONER– 11 luncher för 980 kr
LUNCHHÄFTE STUDENT/PENSIONÄR – 11 luncher för 800 kr