Lunchmeny vecka 26

Måndag

Chiliköttgryta på högrev med basmatiris

Fiskgratäng med grön sparris, hummersås och potatismos

Kycklingklubba med chipotlesås

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Pastagratäng med grönsaker och pesto (vegetarisk)

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås med kokt potatis

Ångad torskfilé med ägg & persiljesås

Wokad entrecote med sesamsås

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Moussaka (vegetarisk)

Onsdag

Lammfärsspett med bulgur och tillbehör

Panerad pangasius med kall sås

Stuvade makaroner med falukorv

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Vinbladsdolme med bulgur (vegetarisk)

 

Torsdag

Wallenbergare med potatismos, skirat smör och gröna ärtor

Sprödbakad fisk med skagenröra

Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt, grädde och glass

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Grönsaksgryta med basmatiris (vegetarisk)

Fredag

Helstekt fläskkarré med pommes och bearnaisesås

Laxpudding med fänkål och skirat smör

Krispig kyckling med mangomajo

Köttbullar i gräddsås med lingonsylt

Grönsaksbiffar med ris och bearnaisesås (vegetarisk)