Addfood

Telefonplans största lunchrestaurang

Varje dag erbjuds fem olika rätter bestående av: kött, fisk, vegetariskt och som grädde på moset våra klassika kötbullar i gräddsås! Vi uppmuntrar våra kockar att pröva på nytt så rätter som inte står med i dagens meny kan erbjudas under vardagarna. Dessa ingår i lunchen men utbudet brukar vara mer begränsat. Dagligen serveras nybakat focaccia bröd till vår stora och hälsoinspirerade salladsbuffe. Till detta finns såser att välja och kombinera med. I lunchen ingår även ett flertal olika drycker. Hett och väldoftande nybryggt kaffe finns att tillgå efter maten. Catering kan beställas genom vår nya smidiga funktion nedan.

DAGENS LUNCHBUFFÈ – 125 kr

TA-MED LUNCH – Buffé 115 kr inkl. bröd och ramlösa/lättöl

FÖRETAGSLUNCH – På faktura för 125 kr/pers. + moms (12%)

Bordsreservering på telefonplan

Våra mål

Vår närproducerade lunchbuffé är inte enbart varierande & hälsosam. God mat leder till välbefinnande och till ett gott humör. Därför rekommenderar vi att man tar med sig en vän eller en bitter granne då vi har gott om plats! Om ni mot förmodran inte skulle tro oss så kan ni även reservera ett bord med att skicka ett mail på info@addfood.se

Bordsreserveringen lämpar sig för gäster mellan 4 – 20 personer och vid större bokningar har vi möjlighet att reservera en hel sektion för enbart ert sällskap. Bokningar gällande sällskap över 20 personer görs via telefon.

Reservera bord

Catering

Företagsanpassa just era mål för att nå era mål!

Vår hemsida har nu uppdaterats med det senaste från vårt kulinariska kök. Passa på att bjuda till med frukost eller något utöver det vanliga till ditt företag eller privata evenemang. Tillställningar blir mycket trevligare när man i gott sällskap bjuder på något uppskattat och speciellt.

Vi har lång erfarenhet från catering och står gärna till tjänst med det Ni önskar.  Tveka inte att höra av Er till oss vid frågor eller funderingar. Våra villkor hittar ni här

Catering beställs genom att skicka oss ett mail på info@addfood.se

Beställ catering

Evenemang

Boka ditt event hos oss!

Vi erbjuder bokningsbara tillställningar.  Allt från företagsevenemang till barnkalas, studentmottagningar och bröllop!  Vi skräddarsyr eventet utifrån de önskemål Ni har.

Ring Dennis på 073-7345180 eller 072-9837684


Öppettider för lunch 

Måndag – Fredag 10:00 – 14:00. 

Kaffe & smörgås öppet från kl 07:00

Viss avvikelse kan förekomma, vänligen se lunchmenyn för mer information gällanade öppettider.